Jeugdteams seizoen 2019-2020

Hallo ouders van de E & F,

We zijn pas net gestart op het veld, maar de jeugdcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020.

Onze visie is om de teams vanaf de D zo veel mogelijk op leeftijd in te delen. Dat zorgt ervoor dat het wisselen van de teams beperkt blijft. Helaas is dit, onder andere door vertrek van spelers en blessures, niet altijd haalbaar.

Bij het komende seizoen (vanaf september 2019) zullen de kindjes die op 1 januari 2020 10 jaar zijn over gaan naar de D. Omdat we op die manier geen compleet team kunnen vormen worden ze aangevuld met 9-jarigen. Als jeugdcommissie hebben we besloten dat wij een inschatting maken welke 9-jarige kinderen het al aankunnen om eerder door te schuiven.

Daarnaast worden er 3 E-teams gevormd. We willen daarbij proberen 3 teams van gelijke sterkte te maken. Maar we willen ook dat iedereen in een team zit met vriendjes en vriendinnetjes. Daarom willen we alle spelers die op 1 januari 2020 8 of 9 jaar zijn vragen om 3 namen op te geven van kindjes waarmee ze graag in het team willen:

Wij zorgen ervoor bij de indeling van de teams dat ze bij minimaal 1 van deze 3 in het team komen.

Met vriendelijke groeten, de jeugdcommissie KV Springfield