Jeugdteams 2020-2021

Hallo ouders van de E & F,

Het zijn op het moment rare tijden en wij missen de kinderen enorm. Ondanks de rare tijd zijn wij als jeugdcommissie wel weer bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2020-2021, we hopen dat we dan weer lekker kunnen korfballen met elkaar.

Onze visie is om de teams vanaf de D zo veel mogelijk op leeftijd in te delen. Dat zorgt ervoor dat het wisselen van de teams beperkt blijft. Helaas is dit, onder andere door vertrek van spelers en blessures, niet altijd haalbaar.

Bij het komende seizoen (vanaf september 2020) zullen de kindjes die op 1 januari 2021 10 jaar zijn over gaan naar de D. Omdat we op die manier geen compleet team kunnen vormen worden ze aangevuld met een aantal 9-jarigen. Als jeugdcommissie hebben we besloten dat wij de inschatting maken welke 9-jarige kinderen het al aankunnen om eerder door te schuiven.

Daarnaast worden er 2 E-teams gevormd. We willen daarbij proberen deze teams van gelijke sterkte te maken. Maar we willen ook dat iedereen in een team zit met vriendjes en vriendinnetjes. Daarom willen we alle spelers die op 1 januari 2021 8 of 9 jaar zijn vragen om 3 namen op te geven van kindjes waarmee ze graag in het team willen, zodat we deze voorkeur mee kunnen nemen in onze indeling. Uw kind komt minimaal bij 1 kind van zijn/haar aangegeven voorkeuren in het team:

Met vriendelijke groeten, de jeugdcommissie KV Springfield
contact-form is gesloten[]