Corona update 29-4-20

| Update hervatten trainingen voor jeugd |

Beste allemaal,
Afgelopen maandag heeft het bestuur via een digitale vergadering overleg gehad om te bepalen op welke wijze we trainingen voor jeugd kunnen hervatten. Hieronder kort welke stappen we gaan ondernemen nu;
We willen op een goed georganiseerde wijze de trainingen voor jeugd t/m 12 jaar als eerste oppakken. Zo houden we het voor iedereen beheersbaar om de richtlijnen te hanteren. Hiervoor is gekozen omdat de richtlijnen voor deze doelgroep voorschrijven dat onderling geen 1,5 meter aangehouden hoeft te worden. Wel tussen trainer(s) en kind. Om bij te houden hoeveel leden op het terrein per training zijn gaan we werken met aanmelden bij de trainers. We zijn voornemens te starten op woensdag 6 mei.
De Kangoeroes starten nog niet, hiervoor willen we eerst de woensdagavonden opgestart hebben.

Vanavond, woensdag 29-4, wordt door 3 ‘Corona-co√∂rdinatoren’ bekeken op welke wijze we logische looproutes op het terrein kunnen aangeven. Daarnaast worden er schema’s opgesteld welke teams wanneer gaan trainen. We houden hierbij rekening met de teams dat tussentijds de materialen gereinigd kunnen worden.
We houden rekening met onze trainers zodat ook van hen de veiligheid gewaarborgd blijft.

Jullie worden op de hoogte gehouden van de voortgang via mail en de website. Samen gaan we er voor zorgen dat we weer lekker sportief bezig kunnen zijn!

Vragen kun je stellen door te mailen naar; voorzitter@kvspringfield.nl

Vriendelijke groet,
Het bestuur