Kampweekend zeer geslaagd

Korbalvereniging Springfield had afgelopen weekend alle jeugdwedstrijden omgezet zodat er een vrij weekend was om het jaarlijkse kamp te organiseren. Ieder jaar is dit weer het hoogtepunt van alle activiteiten en dat dit ook zo leeft bij alle junioren bleek uit het feit dat er slechts enkele junioren niet mee waren. Vrijdagavond werd vertrokken met 70 jeugdleden en 18 begeleiders naar “Landgoed Springfield” te Esbeek. Het weekend stond in het teken van het mysterie van het landgoed en de kinderen moesten middels allerlei opdrachten het mysterie zien te ontrafelen! Uiteindelijk bleek dat de kok de hoofddader was, die de dienstmeid had verstopt omdat het verliefde stel graag op het landgoed wilde blijven. Een mooie ontknoping van een zeer geslaagd weekend.Zo was er een uitgebreide vossenjacht in de plaats Hilvarenbeek, een nachttocht in de bossen rond Esbeek en een uitgebreid spel op het landgoed. De organisatie had erg veel werk gemaakt van alle onderdelen en die vielen dan ook ruim in de smaak bij de jeugd. Natuurlijk was er ook weer de “keukenploeg” die alle magen vulden met heerlijke lunches en friet met hamburger. De vereniging Springfield heeft zo’n 120 leden, waarvan actief spelend: 73 jeugdleden en 20 seniorleden. Als je dan ziet dat zo’n 90% van deze personen actief bijdragen aan dit kampweekend dan mag je als vereniging erg trots zijn op zo’n saamhorigheid! Dit sluit echter precies aan bij de doelstelling van Springfield: een familievereniging waar het voor de kinderen sportief en plezierig vertoeven is. Komend weekend is er weer een volledig wedstrijdprogramma voor de jeugd.  Zodra alle foto’s binnen zijn bij de webmaster zullen we deze op de site zetten. Je kunt al diverse foto’s bekijken op onze Face-book pagina.

Geef een reactie