Sponsorloop/carnavalstraining

Woensdag 13 februari vond de jaarlijkse sponsorloop plaats in Sporthal de Parrestee. Ieder jaar organiseert de activiteitencommissie dit evenement om geld te verzamelen voor het welbekende kampweekend. We hebben dit bedrag absoluut nodig om een aantal kosten te voldoen en daardoor het budget binnen de gestelde normen te houden! Ook dit jaar waren de kinderen weer erg actief geweest met het ophalen van de euro’s en men deed dan ook graag de rondjes op het circuit om dit te verdienen! We hoopten op te halen zo’n bedrag van minimaal €. 600,– en dat is gelukt. Het waren zelfs enkele tientallen euro’s meer! Hiermee is het financiële plaatje voor het kampweekend weer gewaarborgd! Hierbij enkele sfeerfoto’s van deze sponsorloop. Iedereen bedankt voor de inzet!

[slideshow id=16]

Geef een reactie