Carnavals-sponsorloop

Beste Springfielders, Carnaval komt er weer aan en dat laten wij ook niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom organiseert de activiteitencommissie wederom een speciale carnavalssponsorloop. Het is natuurlijk de bedoeling dat we weer zoveel mogelijk geld ophalen  de komende tijd. Op woensdag 6 februari gaan jullie dan zoveel mogelijk rondjes afleggen over een uitgezet parcours in de sporthal in je carnavalskleding. Het opgehaalde geld gebruiken we voor ons jaarlijks kamp wat er binnenkort weer aan zit te komen, dus doe allemaal goed je best! Voor diegene die het meeste geld ophaalt per groep is er een beloning. Vanaf komende maandag kun je hier op de site het formulier downloaden wat je kunt gebruiken hiervoor. We hebben echter dit formulier inmiddels verstuurd naar iedereen op mail! Je kunt dat dus nu al uitprinten en gebruiken. Ook jullie trainer en coaches hebben wel formulieren als dat nodig is!

Geef een reactie