Afsluiting veldseizoen/barbeque

Ook dit jaar organiseert Springfield weer de jaarlijkse afsluiting van het veldseizoen 2012 en wel op ZONDAG 24 JUNI. Net zoals voorgaande jaren is er overdag een koppelschot-toernooi en wordt de dag afgesloten met een heerlijke BBQ. De activiteitencommissie zou het natuurlijk leuk vinden als jullie hier allemaal bij aanwezig zijn. Enige info over deze dag:  het toernooi begint om 13.00 uur en eindigt zo rond 16.30 uur, de koppels mogen bestaan uit korfballers en/of niet korfballers, aan dit toernooi zijn geen kosten verbonden, opgeven kan t/m zaterdag 9Juni a.s. De barbecue brengt wel kosten met zich mee nl. 7,50 voor de kinderen t/m het D1 team en 12,50 voor de anderen, ook bij slecht weer gaat de BBQ door.

Enkele spelregels voor het opgeven: voor het koppelschot-toernooi kan dit middels het inschrijfformulier wat jullie ontvangen hebben of via een mail te sturen naar karlijn_de_rijck@hotmail.com  Vermeld hierop je naam, leeftijd, je partner, je e-mailadres.

Voor de barbecue kun je ook inschrijven middels het inschrijfformulier, dit kun je op woensdagavond  30 Mei inleveren (met het geldbedrag) in het Paoltje vanaf 19.30 of middels een briefje met je naam, aantal pers. (volwassenen en kinderen). Dit briefje inleveren met het geldbedrag bij Karlijn de Rijck – Azalealaan 14 – 4741 EV Hoeven. JE BENT PAS OPGEGEVEN VOOR DE BARBECUE ALS WIJ HET GELD ONTVANGEN HEBBEN! Dit alles moet gedaan zijn uiterlijk 9 JUNI!!

1 gedachte op “Afsluiting veldseizoen/barbeque

  1. Van wanneer tot wanneer loopt ‘t veld seizoen?

    En van wanneer tot wanneer ‘t zaal seizoen???

    Zijn er ook 60 plus achttallen????????

Geef een reactie