GRANDIOOS GESLAAGD FEEST JUBILEUM

Beste leden, we mogen terugzien op een geweldig mooi jubileumfeest. Natuurlijk waren de weergoden ons goed gezind, maar men zegt altijd: “je krijgt wat je verdient!” Graag wil de jubileumcommissie iedereen erg bedanken die zijn inzet heeft getoond voor deze dag. Ook erg belangrijk was dat jullie in zulke grote getale er waren. Iedereen heeft genoten van zowel de zeer ludieke circuitspelen, het buffet, alsmede de feestavond met muziek van de band ZAZUU (met ons eigen lid Pim Oomen). Er zijn erg veel foto’s gemaakt en we zullen zo snel mogelijk hiervan een mooie selectie maken en deze op de site zetten zodat iedereen het nog eens kan beleven. We weten nu hoe het moet, dus gaan we op voor de 50 jaar!

Een gedachte over “GRANDIOOS GESLAAGD FEEST JUBILEUM

Geef een reactie