Familiedag zeer geslaagd

Afgelopen zondag 19 juni vond de familiedag plaats. Dit jaarlijks terugkerend evenement bestaat uit een koppelschottoernooi met aansluitend een mooie barbecue. Ondanks de slechte weersomstandigheden waren er toch zo’n 44 koppels voor het toernooi en 100 deelnemers bij de barbecue, zowaar een mooi resultaat. Om 13.00 uur ging het koppelschottoernooi van start en na heel veel doelpogingen waren de finales op het eind van de dag bekend: bij de jeugd waren Jens en Stefan (zij zitten beiden niet op korfbal) de tegenstanders van Emma en Laura Stokkermans. De laatstgenoemde dames wonnen uiteindelijk deze finale. Bij de senioren was de finale: Anne en Kate tegen Pim en Meyke. Laatste duo won de finale en mocht de van Rossum bokaal in ontvangst nemen. Tijdens deze dag werden Arie van Koten en Gerwin van Rossum in de bloemetjes gezet vanwege hun vele werk wat zij de afgelopen jaren hebben gedaan voor de vereniging. Ook Marian van Ineveld (helaas afwezig) heeft een bloemetje thuis gekregen voor haar inzet de afgelopen jaren. Een fantastisch mooie afsluiting van dit competitiejaar en voor de activiteitencommissie een dag om voorlopig te blijven organiseren gezien de deelname en reacties over deze dag. De foto’s welke deze dag zijn gemaakt zullen (zodra beschikbaar) op deze site worden geplaatst.

 

Geef een reactie