Kampweekend

Uit de vele reacties mogen we vaststellen dat het dit jaar wederom een zeer geslaagd kamp is geweest. Lees verder om het verslag te lezen dat ook al te vinden was in de treffer. Wat hadden we het dit jaar toch getroffen met het weer. Op vrijdag ging iedereen gepakt en wel met het zonnetje nog in de rug naar Esbeek toe. Klaar om te beginnen aan het jaarlijkse korfbalkamp. Dit jaar gingen we “around the World”. Aangekomen op het kamphuis moest iedereen langs de bagage controle en de douane. Een aantal van jullie hadden toch nog geprobeerd om illegale voorwerpen mee naar binnen te smokkelen. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig lette Femke en Jonneke goed op waarna jullie door mochten naar de douane Karlijn, om daar ook nog eens gefouilleerd te worden. Na deze strenge controle kon het kamp uiteindelijk van start gaan. Op vrijdagavond het bos in om de verschillende landen in Zuid Amerika 6te bezoeken en hierna natuurlijk zo lang mogelijk opblijven. Nou dat hebben jullie goed volgehouden hoor, als we de verhalen allemaal mogen geloven! Dan is het natuurlijk best vervelend wanneer je ‘s-ochtends om half 7 wordt gewekt voor een boot camp. Toch stonden de meesten al vroeg op het veld dauw te trappelen. Even lekker alles los schudden en dan aanschuiven bij het ontbijt. Deze dag bezochten we wel drie verschillende continenten. We begonnen down under in Australië, waarbij we verschillende activiteiten op het veld hadden uitgezet. In de middag vlogen we door naar Afrika en wat is dat land groot, zo groot dat zelfs twee groepjes waren verdwaald. Gelukkig is alles goed gekomen en na uren in de zon te hebben doorgebracht konden we terug naar het kamphuis. s ‘-Avonds waren we weer terug in het vertrouwde Europa, waarbij we verschillende spellen, quizzen kregen. We moeten zeggen jullie kennis zit er nog heel goed in!

Natuurlijk zijn er erg veel leuke foto’s van het kamp. In week 19 kunnen jullie deze allemaal zien op de site: ze komen er dus aan!

Geef een reactie