Avond Wandel 4-daagse

In week 25 (van maandag 20 juni t/m donderdag 23 juni) vindt wederom de jaarlijkse avond wandel 4-daagse plaats. Een sportieve, en inmiddels zeer populaire, activiteit voor de inwoners van Hoeven en omstreken. Elke avond worden de deelnemers geleid langs speciaal uitgezette mooie toeristische plaatsen over een lengte van 5 of 10 km. Bij de stempelposten wordt men getrakteerd op een versnapering. De kosten bij voorinschrijving zijn:  volwassenen € 3,–  kinderen tot 14 jaar € 2,50

Bij inschrijving op maandagvond:   volwassenen € 4,–  kinderen tot 14 jaar € 3,–

Het is ook mogelijk losse dagkaarten à €. 1,– te kopen.

Vanaf week 23 zijn inschrijfformulieren te verkrijgen bij: de Parrestee, Albert Heijn Gijzen, Apotheek Hoeven, bibliotheek en op de basisscholen in Hoeven.

Voor deelnemers die middels inschrijving 4 avonden hebben gewandeld ligt er na afloop de felbegeerde medaille klaar. Om organisatorische redenen is er voor daglopers helaas geen medaille. Elke avond kan er gestart worden tussen 18.30 en 19.00 uur.

GEZOCHT

Voor deze activiteit zoekt de organisatie nog personen die zich willen inzetten om deze avond 4-daagse weer tot een succes te maken. Vorig jaar liepen er elke avond zo’n 600 deelnemers mee, dus men kan wel wat hulp gebruiken!

Elke avond zijn er 6 mensen nodig die willen posten (stempelkaart afstempelen en versnapering uitdelen). Op de start en finish avond zijn er meer mensen nodig om te helpen. Wil je helpen, meld je dan aan bij Nicolle Broos nicolle_broos@hotmail.com

Voor vragen of opmerkingen omtrent dit evenement kan men contact opnemen met:

Antoinette Roetert tel. 06-13938729

Geef een reactie