Springfield verliest West-Brabantse derby

Het eerste team van korfbalvereniging Springfield speelde dit weekend de derby tegen Keep Fit in Roosendaal. Na een goed gespeelde 1e helft werd een ruststand bereikt van 3-5. Na de rust werden er diverse mooie kansen gemist waardoor Keep Fit de kans kreeg om uit te lopen. Deze schade werd niet meer goed gemaakt en men verloor uiteindelijk met 5-12. Het vertoonde spel geeft echter aanleiding om te veronderstellen dat de goede weg is ingeslagen en dit zal dan komend weekend weer eens resultaat moeten brengen in de thuiswedstrijd tegen Eureka a.s. zondag om 14.00 uur in sporthal de Parrestee te Hoeven. Lees verder voor alle uitslagen. Alle uitslagen van dit weekend (15-16 jan.):

Keep Fit ’70 1           –  Springfield 1         12-5
Wion 5                         –  Springfield 2         16-9
Springfield A1         –                                         vrij
Juliana B1                  –  Springfield B1       2-11
Springfield CM1     –                                          vrij
Springfield D1         –  Scheldevogels D1  1-12
Springfield D2        –   ELKV D1                    11-1
Springfield E1         –                                          vrij

Geef een reactie