Kamp 2015

Hallo allemaal!

Carnaval is weer voorbij, wat betekent dat het korfbalkamp steeds dichterbij komt. Over ruim drie weken is het weer zo ver. We zijn al flink aan het voorbereiden. We hebben iedereen een mail gestuurd met alle info.

Aanmelden

We hebben al wat aanmeldingen binnen, maar nog lang niet van iedereen. Vergeet niet voor 4 maart het aanmeldstrookje met je medische gegevens bij je trainer/coach of bij Nicolle in te leveren! Strookje in alle carnavalsdrukte kwijtgeraakt? Bij de mail zijn de uitnodiging en het formulier voor de medische gegevens bijgevoegd.

Blacklight/glow-in-the-dark party

We kunnen natuurlijk over het programma nog niet te veel verklappen. Omdat we snappen dat het fijn is om voor dit onderdeel wat meer tijd te hebben om spulletjes bij elkaar te zoeken, lichten we toch een tipje van de sluier op. Op zaterdagavond hebben we namelijk een blacklight/glow-in-the-dark party gepland staan! Zoek dus je mooiste en hipste outfit en accessoires op met vooral felle fluor/neon-kleuren of in het wit. Die lichten namelijk het mooist op in blacklights.

Hulp gevraagd!

We zijn voor zondag 22 maart op zoek naar vijf ouders die ons zouden kunnen helpen in het begeleiden tijdens het spel. Zou je mee kunnen en willen helpen? Graag opgeven bij Karlijn: karlijn_de_rijck@hotmail.com.

Materialen gezocht!

Voor onze spellen zijn wij nog op zoek naar de volgende materialen:

• Een groot zwart doek/laken.
  • Een oud wit laken
  • Oude borden (die kapot mogen)

Wie kan ons hier aan helpen? Wij zijn er erg blij mee! Mocht er iets thuis liggen en wij mogen er gebruik van maken, mag je dit laten weten aan een van de werkgroepleden.

Eerder weg…

Natuurlijk willen wij het liefst dat alle kinderen vanaf het begin tot het einde mee gaan op kamp, maar soms staat er een noodgeval gepland waar de kinderen toch heen moeten. In dat geval is het mogelijk om de kinderen op vaste tijden op te halen. Het is namelijk niet mogelijk om kinderen tijdens een activiteit op te halen. Het is wel belangrijk om dit kenbaar te maken bij de aanmelding van het kind, zodat er rekening mee kan worden gehouden. Graag dit laten weten aan Nicolle: nicolle_broos@hotmail.com, dan wordt er in overleg een tijd afgesproken.

Hopelijk hebben we hierbij jullie voldoende geïnformeerd. Voor vragen kun je altijd bij een van de werkgroepleden terecht.

Groetjes,

Werkgroep Kamp 2015

Kate, Jonneke, Virgie, Anouk, Karlijn, Edon en Nicolle.