Geslaagd koppelschottoernooi

Zaterdag 21-6 j.l. had korfbalvereniging Springfield uit Hoeven hun jaarlijkse koppelschottoernooi en familiedag. Dit ter afsluiting van het seizoen. Onder mooie weersomstandigheden was dit een erg geslaagde dag. Er waren 46 koppels die meededen aan het koppelschottoernooi en dit was weer een ware happening. Na vele poulewedstrijden waren het uiteindelijk de dames die met de 1e plaats gingen strijken. Bij de kleinsten (3 mtr. paal) waren het Kaja Harteveld en Rachel van Rijen die 1e werden en bij de 3 mtr. paal waren de winnaressen: Jente Harteveld en Silvie Vlug, die een finale speelden tegen 2 heren uit België en deze partij wisten te winnen. De dag werd afgesloten met een barbecue waar 140 personen aan deelnamen. Er was veel gezelligheid onder de leden en ouders. Hieruit blijkt weer wat een mooie familie vereniging de korfbal is. Een erg groot compliment gaat uit naar de organisatoren van deze dag die alles weer perfect hadden geregeld. Tevens dank aan vv Hoeven die, vanwege de aanleg van de nieuwe velden, hun kantine beschikbaar hadden gesteld.
De aanleg van de nieuwe velden is in volle gang en Springfield hoopt dat hun nieuwe complex bij aanvang van de competitie (eind augustus) klaar zal zijn. De toezegging hiervoor is door de gemeente gedaan, maar de bouw van de accommodatie verloopt nog niet erg gladjes. Springfield gaat er echter van uit dat de gemeente Halderberge zich aan hun woord houd. Iedereen gaat nu genieten van een mooie vakantie en zodra de activiteiten weer een aanvang nemen zal Springfield zich wederom laten horen.

Koppelschottoernooi