Springfield blij met 2 “geschenkjes”

Afgelopen week werd onze vereniging verrast door 2 zaken die in dank werden ontvangen. Secretaris Jan Oomen mocht allereerst van een medewerker van de KNKV een wedstrijdbal in ontvangst nemen voor de mooie ledenaanwas die Springfield heeft gerealiseerd afgelopen jaar. Daar bovenop kwam een medewerker van de Rabo-bank een cheque overhandigen van €. 570,13. Dit bedrag is tot stand gekomen door de Rabo ClubkasCampagne. Leden en vrienden van Springfield hebben hun stem uitgebracht op onze vereniging waardoor dit bedrag is bereikt. Onze dank voor het vertrouwen en de stemmen die iedereen heeft gegeven aan onze club. Springfield zal de komende tijd trachten om sponsoren en/of andere vrienden van Springfield te benaderen met de vraag of men bereid is een financiële ondersteuning te geven waardoor er een aantal zaken gerealiseerd kunnen worden voor het nieuwe sportcomplex. We willen graag ons nieuwe clubgebouw ook mooi inrichten en daarvoor is natuurlijk een behoorlijk bedrag noodzakelijk. Op ons nieuwe complex krijgen we meer mogelijkheden voor het uitdragen van naamsbekendheid van sponsoren en we hopen dan ook dat we daarvoor de bedrijven vinden die hier aan willen meewerken. Het bedrag van de Rabo-cheque is hiervoor een mooie eerste aanzet.

Rabobank campagne

KNKV cadeau