Junioren in het zonnetje gezet

Korfbalvereniging Springfield uit Hoeven heeft bij de thuiswedstrijden op zondag een ludieke activiteit gestart. Men kiest een junior van de maand, die voor aanvang van de wedstrijd van het 1e team, in het zonnetje wordt gezet. Deze junior(en) worden door de trainers en coaches voorgedragen voor hun extra prestaties van de afgelopen tijd en tevens omdat deze kinderen net iets extra’s toevoegen door hun inzet, sportiviteit, mentaliteit. De start van deze activiteit was afgelopen zondag en de eerste 2 junioren die men hiervoor had uitgekozen waren: Repke van der Wegen (uit het E2 team) en Irene Lips (uit het D1 team). De speaker vermelde dat beide meisjes altijd goedlachs zijn en dus een “zonnetje” voor het team waarin zij spelen. Zij mochten enkele mooie acties doen voorafgaand aan de wedstrijd van hun favorieten van het 1e team. De eerstvolgende presentatie van de junior van de maand zal pas in het nieuwe jaar zijn daar men dit jaar geen thuiswedstrijd meer heeft op zondag. Deze activiteit is een mooi initiatief van de activiteitencommissie die hiermee onderstrepen wat voor Springfield hoog in het vaandel staat:  Springfield is een grote familie en vooral: “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!” De foto’s die gemaakt zijn van deze sessie zullen z.s.m. op de site geplaatst worden.