Webshop korfbalplaatjes en posters

Beste korfbalvrienden, vanaf 18 maart zijn er bij het boodschappen doen geen plaatjes sets meer verkrijgbaar en daarmee is de sportplaatjesactie bij Albert Heijn Gijzen in Hoeven  afgelopen. We gaan er van uit dat de leden erg veel plezier beleefd hebben aan het verzamelen van de gehele plaatjesserie. Sommige leden zijn er heel fanatiek mee bezig geweest en hadden daarom waarschijnlijk al snel hun album compleet.  Afgelopen woensdag 27 maart was er voor alle verzamelaars  nog een extra gelegenheid om in ‘t Poaltje tijdens de georganiseerde ruilbeurs de laatste plaatjes te bemachtigen.  Maar misschien zijn er op dit moment nog enkele clubleden die nog plaatjes nodig hebben. Voor die leden is er nu goed nieuws, want zij kunnen ontbrekende plaatjes nog nabestellen in de webshop ‘Onze ClubToppers’ (www.onzeclubtoppers.nl). De prijs is € 0,35 per plaatje. Wat deze webshop extra leuk maakt, is het gegeven dat iedereen hier ook een poster van hun eigen sportplaatje kan bestellen. Zo’n poster is 10 keer zo groot als het plaatje zelf en doet het prima op de wand van iedere kamer! De prijs hiervoor is slechts € 12,50 per poster. Het andere goede nieuws is dat deze ‘Onze ClubToppers’ webshop ook voor de club nog wat op kan leveren! Voor ieder besteld plaatje  in deze shop ontvangt de club een bedrag van € 0,10 (excl. BTW) en voor iedere bestelde poster een bedrag van € 2,- (excl. BTW). Hoe meer leden gaan nabestellen hoe hoger de bonus voor de club uitvalt! Deze webshop is on line vanaf zaterdag 30 maart  (t/m zondag 5 mei).

Webshop plaatjes