Ruilbeurs korfbalplaatjes

Hallo iedereen, vanaf 18 maart a.s. worden er geen plaatjes meer uitgegeven bij Albert Heijn. Dan is het dus einde verzamelen. Wij hopen dat iedereen dan zijn boek compleet heeft. Mocht dit niet zo zijn dan is er nog een mooie kans om dit te bewerkstelligen. Op woensdagavond 27 maart (trainingsavond) a.s. is er van 19.00 uur – 21.00 uur de gelegenheid om alle dubbele plaatjes te ruilen met elkaar (of als je ze niet meer nodig hebt achter te laten voor iemand anders). Breng al je plaatjes die je dubbel hebt mee naar het clubhuis deze avond. Na deze ruilbeurs kun je vanaf 1 april op www.onzeclubtoppers.nl  nog ontbrekende plaatjes bestellen. De kosten hiervan zijn €. 0,35 per plaatje. Ook is het mogelijk om van een plaatje een poster te bestellen, deze is 10x zo groot als de plaatjes, en dit kost €. 12,50. Meer informatie hierover is er op de ruilavond!

Poster ruilmiddag