PLAATJESBOEK ACTIE ALBERT HEIJN

Begin volgend jaar is er door Albert Heijn een plaatjesboek actie gepland. Alle sportverenigingen uit Hoeven doen hier aan mee (voetbal-tennis-korfbal). Wat houd dit in: al onze leden zullen binnenkort een e-mail ontvangen waarin gevraagd zal worden om op enig moment zich te melden voor het maken van een foto. Deze foto komt dan op een sportplaatje en er komt een totaal boek van onze vereniging met teamfoto´s, sfeerfoto´s e.v.a. Men spaart dan de individuele plaatjes welke in dat boek geplakt kunnen worden. Wij hebben een voorbeeld ontvangen van een korfbalvereniging uit een ander deel van het land en dat zag er erg leuk uit. Jullie begrijpen dat dit erg veel voorbereiding eist en dat alle medewerking van iedereen hiervoor gevraagd wordt. Je zult echter zien dat het de moeite waard is als het zover is! We krijgen binnenkort, van de makers van deze actie, een bericht wanneer de individuele foto´s gemaakt gaan worden. Wij denken hierbij aan een woensdagavond en een vrijdag of zaterdag in de sporthal, zodat we een en ander mooi kunnen combineren met de training en wedstrijden. Ook zullen dan de teamfoto´s gemaakt worden. Iedereen ontvangt (zodra een en ander definitief bekend is) bericht hierover. We moeten wel vooraf stellen: wie er op een van de fotomomenten niet is zal ook niet in het boek komen. Dit is niet leuk natuurlijk, dus wij gaan er van uit dat we iedereen kunnen vastleggen op die momenten! Wordt vervolgd!!