1e HELFT VELDSEIZOEN AFGESLOTEN

De eerste helft van het buiten (veld) seizoen zit er weer op. We mogen als vereniging terugkijken op een goed seizoen. We konden 3 kampioenen begroeten: het A1 team, de D meisjes en onze kleinsten de F-jes. Zowaar een mooi resultaat, het was weer even geleden dat Springfield 3 kampioenen had. Ook de overige teams deden allen goed mee, het enige team wat het erg moeilijk had bij de jeugd was ons D1 team. Dit had echter diverse oorzaken waar wij verder geen invloed op hadden (te hoog ingedeeld, nieuwe aanwas, gemengde competitie met slechts 1 jongen e.d.). Springfield hoopt dat met enige “wisselingen” en met medewerking van de bond dit enigszins opgelost kan worden voor de volgende competitiehelft. Onze selectie (het 1e team) heeft verassend goed gepresteerd. Het team deed lange tijd mee voor de bovenste plaats maar moest door enkele kleine nederlagen (1 punt verschil bij de koploper uit, net verloren van ELKV en nipt verlies tegen Keep Fit) genoegen nemen met een 4e plaats.  Zowaar nog een heel mooi resultaat en nu maar proberen om, in de 2e helft veldcompetitie, het laatste “stapje” te doen zodat  men weer volop kan meedoen voor de bovenste plaats! Wij hopen natuurlijk dat we vanaf half november ook in de zaal zo mooi kunnen gaan en starten vanaf  woensdag 24 oktober a.s.