Springfield gelijk in derby tegen ELKV

Het 1e team van Springfield speelde thuis de derby tegen ELKV uit Etten-Leur. Springfield kwam zeer goed uit de startblokken met een voorsprong van 3-1 en 4-2. Door wat slordigheden kon ELKV terug komen en werd een russtand van 6-5 bereikt. Na de rust was het een zeer gelijk opgaande strijd en werd er om en om gescoord waardoor de wedstrijd tot het einde spannend bleef. Toen de scheidsrechter voor de laatste maal floot stond de stand van 12-12 op het scorebord, wat ook een terechte uitslag was. De ploeg van trainer Robert van Harneveld eindigt hierdoor in de middenmoot en kan zich gaan opmaken voor het nieuwe seizoen. De jeugdige ploeg zal volgend seizoen, met de ervaring die nu weer is opgedaan, mee moeten gaan doen om de bovenste plaatsen. Helaas zal dit moeten zonder Meyke Vergouwen, die haar laatste wedstrijd speelde voor dit team en zich gaat vestigen in Amsterdam.

Ook de meeste jeugdteams speelde hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Veel jeugdteams waren dit seizoen hoog ingedeeld waardoor geen succesvolle resultaten te behalen waren. Toch kon het A1 team een goede 2e plaats bewerkstelligen, zo waar een verdienstelijke prestatie. De teams voor het nieuwe seizoen zijn reeds samengesteld en met een wat redelijkere indeling wachten de jeugdteams weer een mooie nieuwe competitie in september.

Alle uitslagen van dit weekend (4 en 5 juni):

Springfield 1            –         ELKV 1                   12-12

OZC 6                          –         Springfield 2         11-9