Nieuwe kleding

Zoals velen reeds weten gaan we de gehele vereniging van nieuwe outfits voorzien. De presentatie hiervan zal zijn op de jubileumdag. Zoals jullie begrijpen moet de bestelling hiervoor binnenkort gedaan worden. Om de maten voor alle competitiespelers in beeld te krijgen hebben we hiervoor diverse mogelijkheden:  * er kan doorgepast worden op woensdag 29 juni a.s. van 19.00-21.00 uur en op zaterdag 2 juli a.s. van 12.00-14.00 uur in het clubgebouw * diegene die hiervoor geen tijd hebben kunnen een mailtje sturen naar pr@kvspringfield.nl en hierop aangeven welke maat zij momenteel dragen * voor diegenen die helemaal niet reageren zal de maat worden ingeschat. De maten van shirts/broekjes en rokjes lopen als volgt: 116/128 – 140/152 – 164/176 – M – L – XL – XXL. Wij hopen dat jullie gehoor geven aan deze oproep zodat iedereen straks er top uitziet. Voor de welpen, E en D teams zullen de maten door de coaches/begeleiders worden doorgegeven.