Springfield speelt knappe wedstrijd bij Voltreffers

Het 1e team van Springfield speelde uit tegen Voltreffers in Oosterhout en behaalde de tweede zege op rij. Het lijkt er op dat de goede weg is ingeslagen en dat uiteindelijk alle investeringen in dit jeugdige team nu enigszins resultaat gaan opleveren. Springfield startte direct met een voorsprong en hield deze gedurende de gehele wedstrijd vast. Het werd echter nog wel even benauwd toen Voltreffers terug kwam tot 5-6. Wisselspeler Christian Jongeneelen werd ingebracht en scoorde direct de 5-7 waarmee weer het verschil van 2 was geslagen en dat uiteindelijk werd gewonnen met 5-8 was een juiste afspiegeling van de wedstrijd. De jeugdteams waren niet erg succesvol, mede oorzaak van de vaak verloren wedstrijden is o.a. de te hoge indeling door de bond in de competitie. De jeugdcommissie en technische commissie is bezig met het samenstellen van nieuwe teams voor het nieuwe seizoen en hoopt dan ook op deze manier (met een correcte indeling in de competitie), dat ook de jeugdteams weer een eerlijke kans maken op betere uitslagen!

Alle uitslagen van dit weekend (14 en 15 mei):

Voltreffers 1            –         Springfield 1            5-8

Springfield 2            –         vrij