Springfield laat veel kansen liggen in Rotterdam

In de uitwedstrijd tegen Sperwers verzuimde de ploeg van Robert van Harneveldt om de geboden kansen te benutten. Men kan stellen dat het verschil in speelsterkte niet eens zo groot was, echter Springfield creëerde veel kansen zonder deze te benutten terwijl Sperwers dit wel deed en daardoor steeds verder kon uitlopen. Het gat wat hierdoor geslagen werd kon in de rest van de wedstrijd niet meer goed gemaakt worden. Met nog een wedstrijd te spelen ziet het er naar uit dat Springfield op de 5e plaats zal eindigen in de poule. Een terechte plaats die gezien het spel van deze jonge ploeg best wat hoger had kunnen uitvallen. Speerpunt voor het nieuwe seizoen zal zijn: kansen benutten, scoringspercentage verhogen!

Alle uitslagen van dit weekend (28 en 29 mei):

Sperwers 1             –         Springfield 1            12-4

Springfield 2            –         Unicum 3                14-7