Valse start veldcompetitie voor Springfield

De buiten (veld)competitie heeft voor de korfballers weer een aanvang genomen afgelopen weekend. Het 1e team van Springfield leek nog niet helemaal wakker de eerste 15 min. tegen Eureka. Zij keken dan ook in no-time tegen een 0-6 achterstand aan. Langzaam knokte de ploeg zich terug in de wedstrijd naar 4-6 en 6-8. Op deze stand leek het erop dat Springfield de aansluittreffer zou maken maar een onthouden strafworp en een onterecht gegeven strafworp direct aan de andere kant brak het verzet en men was niet meer in staat om ook deze teleurstelling nog een keer weg te poetsen. Uiteindelijk werd dan ook verloren met 6-11. Natuurlijk verlies je niet de wedstrijd door scheidsrechterlijke vergissingen, maar deze keer was wel erg cruciaal.

De overige teams hadden wisselend succes. Komend weekend is er geen speelprogramma, daar Springfield dit weekend een groots kampweekend heeft wat ieder jaar weer een hoogtepunt is. Ook voor dit jaar hebben weer veel junioren  ingeschreven voor dit evenement.

Alle uitslagen van dit weekend (2 en 3 april):

Springfield 1            –         Eureka                    6-11

Springfield 2            –         Dordrecht 6         6-6