Supernova uit London te gast bij Springfield

Het weekend van 16-17 april waren 2 teams uit London te gast bij korfbalvereniging Springfield te Hoeven. Zaterdag werden de gasten begeleid naar de Ahoy in Rotterdam alwaar de finales plaats vonden van de Nederlandse League 2011.

Na afloop was er een gezellig samenzijn. Springfield had gezorgd voor gastgezinnen waar overnacht werd. Op zondag 17 april werden er 2 oefenwedstrijden gespeeld op de sportvelden aan ’t Groot Stuk. Het 1e team boekte een verdienstelijke overwinning en ook het 2e team bleef aan de goede kant van de score. Na een gezamenlijke lunch vertrokken de Londenaren naar het vliegveld voor de terugreis. Een volledig verslag kunt in in week 17 op de site verwachten.

Ook werden er dit weekend nog inhaalwedstrijden gespeeld op zaterdag en hieronder volgen de uitslagen:

Trekvogels 6           –         Springfield 2            15-5

Springfield B1         –         Scheldevogels B1   6-9