Springfield eindelijk succesvol

Tijdens het paasweekend was er een klein competitieprogramma.

Het 1e team van Springfield nam het op tegen Unicum, die een plaats lager staan. Op de zonovergoten 2e Paasdag startte het team de thuiswedstrijd prima wat uiteindelijk resulteerde in een overwinning. Pim Oomen scoorde direct in de eerste minuten 2 goals en deze voorsprong van 2 punten bleef Springfield tijdens de wedstrijd behouden. Het doordrukken naar een royale voorsprong bleef uit, zoals te vaak bij dit team, echter in de laatste 10 min. liep men uit naar een verschil van 5 punten. Absoluut een dik verdiende overwinning daar men een tempo hoger speelde dan de tegenstander. Ook het A-team scoorde er lustig op los en won dan ook met een monsterscore van 13-0.

Alle uitslagen van dit weekend (23 en 25 april):

Springfield 1            –         Unicum 1                12-7

Springfield 2            –         Movado 5                6-6

Springfield A1         –         ADO A3                  13-0

Korbatjo C2            –         Springfield C1          6-2

Het wekelijkse welpenuurtje wordt steeds beter bezocht en is iedere vrijdag om 16.00 uur op het sportveld aan ’t Groot Stuk. Ook tijdens de vakantie op 29 april en 6 mei gaat dit welpenuurtje gewoon door. Juist een mooie gelegenheid voor de kinderen die thuis zijn om eens te proeven aan deze leuke vrijetijdsbesteding.