Sprinfield haalt verrassend punt in Oosterhout

Ondanks carnavalszaterdag trad Springfield om 10.45 uur aan bij Voltreffers in Oosterhout. Men kwam sterk uit de startblokken en nam direct een voorsprong van 0-2. Voltreffers kwam echter weer gelijk, daar Springfield verzuimde verder afstand te nemen ondanks de vele mogelijkheden. Ruststand 3-3. De stand bleef na de rust lang gelijk, maar door enkele “dubieuze” beslissingen van de scheidsrechter keek Springfield plots tegen een 7-5 achterstand aan. Door wilskracht en inzet verkleinde men de achterstand tot 1 punt. In de laatste minuut bracht Pim Oomen met een mooi ver afstandschot alsnog de stand in evenwicht: 7-7. Al met al een verdiend gelijkspel waardoor a.s. zaterdag, bij de laatste wedstrijd van het zaalseizoen, tegen ZKV de laatste plaats verlaten kan worden. Men speelt deze thuiswedstrijd zaterdag om 13.30 uur in Sporthal de Parrestee te Hoeven en Springfield hoopt op veel supporters om een succes te ondersteunen.

Alle uitslagen van dit weekend (5-6 mrt.):

Voltreffers 1            –         Springfield 1            7-7

Springfield CM1      –         Juliana C1              6-6