Jaarvergadering

Woensdag 30 maart a.s. is de jaarvergadering van onze vereniging. Deze vindt plaats in de Parrestee, aanvang 20.00 uur. Alle betreffende leden hebben inmiddels een agenda ontvangen. Belangrijkste punten zijn: benoeming/verkiezing bestuursleden (de huidige penningmeester treed af en nieuwe kandidaten kunnen zich melden tot 48 uur voor de vergadering bij het secretariaat), verantwoording bestuursbeleid 2010/2011, benoeming commissieleden. Iedereen (ook ouders jeugdleden) zijn van harte welkom. Alleen seniorleden zijn uiteraard bevoegd om te stemmen (indien nodig). Goede ideeën, suggesties en opmerkingen zijn natuurlijk van een ieder welkom. Het bestuur hoopt dat velen de tijd en moeite nemen om naar de vergadering te komen.