Jeugd Springfield behaalt wisselende resultaten

De eerste 2 teams van Springfield waren dit weekend vrij. Er waren dus alleen wedstrijden op zaterdag van de jeugdteams. Enkele teams verloren slechts met een erg klein verschil, waar het zgn andersom effect er had kunnen zijn!  Het A-team gaat steeds beter draaien en resultaten kunnen dan ook niet uitblijven, het talentvolle B-team speelde uit in Dordrecht een prima wedstrijd en was in de race tot 5 min. voor het einde. Bij de stand 6-6 had men het geluk niet aan hun zijde door enkele knappe doelpogingen die net niet vielen en dan treed de zgn. “wet van Murphy” in werking en vallen de punten aan de andere kant.

Het C-team moest genoegen nemen met een klein verlies in Oud-Gastel. D1 blijft het moeilijk hebben en zou de volgende competitie in een wat lagere klasse moeten spelen, toch knap dat men iedere week er weer voor knokt. D2 draait aardig mee in de poule en moest ook genoegen nemen met een klein verlies. Als afsluiter waren wederom onze allerkleinsten, het E-team, weer succesvol en dat geeft hoop voor de toekomst!

Alle uitslagen van dit weekend (19 en 20 feb.):

Keep Fit ’70 A1       –         Springfield A1     9-8

Deetos B4               –         Springfield B1         10-6