Geen punten voor hard werkend Springfield.

Het 1e team speelde thuis tegen Sperwers 1 uit Rotterdam.De uitwedstrijd had men gelijk gespeeld en trainer Robert van Harneveldt hoopte dit resultaat nu om te buigen naar winst. Sperwers speelde echter een van hun betere wedstrijden en hield constant druk waardoor Springfield moeizaam tot scoren kon komen. Na een 2-4 ruststand bleef men achter de feiten aan lopen en geen moment kreeg de ploeg de gelegenheid om aan te haken. Na toch een verdienstelijke wedstrijd bleef de ploeg dan ook met lege handen achter.

De komende 2 weken is men vrij en kan er weer eens hard getraind worden om nog meer eenheid in de ploeg te krijgen. Algemene mening is dat de jonge ploeg wellicht te veel wil in een korte tijd. Wanneer deze ploeg bij elkaar blijft komen de resultaten vanzelf, maar dat heeft wat meer tijd nodig! Opvallend dit weekend was de monsterzege van de A1.

Alle uitslagen van dit weekend (12 en 13 feb.):

Springfield 1         –         Sperwers 1            6-10

Springfield 2         –         OZC 6                     7-10