Nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 1 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Dit keer in ons eigen, mooi opgeknapt, Poaltje. De activiteitencommissie had gezorgd voor een heerlijk glas champagne met de nodige hapjes. Het was een gezellige en drukke middag waar iedereen weer even kon bijpraten en plannen maken voor 2011. Onze voorzitter Wim van Nispen gaf in zijn jaaropeningswoordje aandacht aan de voornaamste zaken die ons in 2011 staan te wachten.

Met name ons 40-jarig bestaan zal het gehele jaar door aandacht krijgen en in september zal er een jubileumweekend worden gepland. Ook sprak Wim de hoop uit dat ons 1e team weer vol enthousiasme en inzet de 2e helft van de competitie zal ingaan. Het gegeven dat Springfield werkt aan een plan om onze vereniging een nog gezelligere en enthousiaste club te laten worden heeft alle aandacht. Het motto hierbij is: de vereniging hoeft niet altijd groot te zijn om alle leden plezier te laten beleven aan hun hobby! Met de inzet en medewerking van alle vrijwilligers moet dit dan ook gaan lukken! Vanaf deze plaats wensen wij alle Springfielders en fantastisch mooi 2011 toe.