Springfield speelt Rode Lantaarn kwijt

De vele trainingsarbeid en het enthousiasme van het jeugdige korfbalteam betaalde zich dit weekend eindelijk eens uit. Zoals reeds vorige week gemeld werd het spelniveau gaandeweg beter en mede daardoor konden de resultaten niet uitblijven. Springfield won de thuiswedstrijd tegen Eureka ruimschoots met 10-4. Vooral de eerste helft werd in een hoog tempo gespeeld en resulteerde in een ruststand van 5-2. Waar vaak na de rust dit team het liet afweten werd nu deze stand uitgebouwd tot een riante overwinning. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst al zal het de komende twee wedstrijden niet eenvoudig worden daar de nrs. 1 en2 uit poule de tegenstanders zijn.

De jeugdteams speelden allen verdienstelijk maar moesten de winst aan de tegenstander laten. Wederom waren de “allerkleinsten” van de E1 het enige jeugdteam wat winst boekte.

Springfield 1 Eureka 1 10-4
Springfield 2 Eureka 2 6-9