Schoolkorfbal

Springfield heeft de afgelopen woensdagen (10 en 17 nov.) wederom een welpen speluur gedaan voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen”de Lindelommer” en “de Reuzelaar”. Onder begeleiding van diverse vrijwilligers van Springfield en diverse ouders van de kinderen, werd in Sporthal de Parrestee een leuk circuit gedaan met o.a. clowns e.d. Dit in het kader van ledenwerving. Alle kinderen kregen een begeleidend schrijven mee waarin alle activiteiten stonden die Springfield zoal doet voor de welpen en een korte toelichting over de korfbalsport.

Ook was een inschrijfformulier ingesloten die de kinderen meebrengen bij een eerste training, die gestart wordt vanaf vrijdag 26 november tussen 16.00-17.00 uur in Sporthal de Parrestee.