Korfbalclinic door international Leon Simons

Woensdag 17-11 j.l. was korfbalinternational en icoon Leon Simons in sporthal de Parrestee te Hoeven voor een korfbalclinic bij Springfield. De korfbalvereniging had reeds lang geleden hierover contact gelegd en hem gecontracteerd.

Leon Simons, die enkele weken geleden afscheid nam van het Nederlands team tijdens de finale van het Europese kampioenschap, was in Hoeven om een clinic te geven aan een jeugdteam van Springfield waarbij tevens de trainers en coaches bij aanwezig waren om ook hiervan weer wat op te steken.

In een leuke ambiance liet Leon Simons zien welke mogelijkheden er zoal zijn om de trainingen e.d. nog aantrekkelijker te maken. Veel ouders, leden en belangstellenden  waren gekomen om dit mee te maken en Leon speelde daar dan ook leuk op in.